Filmer

Välkommen att titta in på respektive leverantörs hemsida för att få mer information om produktvalet. Hittar du inte vad du söker så sök direkt på Youtube.com på respektive leverantör.

Har ni några frågor så är ni alltid välkommen att kontakta oss.

Etesia 124 DX

H124DX från Etesia är den första professionella gräsklipparen som kombinerar direktuppsamling bak med integrerad uppsamlare samt hydraulisk lyft för tömning av den 600 liter stora behållaren.

Tillsammans skapar dessa egenskaper en av marknadens effektivaste 4-hjulsdrivna gräsklippare med en kapacitet på nära 20 000 kvm/timma. Utöver ett enastående klippresultat lämpar sig H124 DX för dig som har mycket löv att ta hand om.

Tack vare motroterande knivar och direktuppsamling blir höstens lövupptagning ett litet problem. Det är få maskiner på marknaden som kan jämföras vad gäller resultat och hastighet vid lövupptagning.

Mer info

AS-Motor

AS-Motor är ett Tyskt familjeföretag som tillverkar gräsklippare för proffs som har höga krav på kvalitet och funktion. De har specialiserat sig på maskiner för skötsel av sluttande ytor, sly och högt gräs. Med egen tillverkning av motorer och knivblad har man lyckats etablera sig som en av de ledande maskintillverkarna inom detta arbetsområde.

Ni som sköter grönytor i svår terräng, högt gräs eller sluttningar skall genast titta vidare AS-motors produkter. Där hittar Ni radiostyrda åkgräsklippare för högt gräs till årets nyhet AS 1040 YAK som är en åkbar slaghack för tuff terräng. Kontakta oss för demonstration och provkörning.

Mer info

Waterkracht

Ogräsbekämpning med hetvatten som energibärare. Waterkracht erbjuder ett brett sortiment av ogräsmaskiner som är anpassade för effektiv ogräsbekämpning på olika stora ytor. Ett miljövänligt alternativ till att bekämpa ogräs på ett snabbt och smidigt sätt.

Utöver ogräsbekämpning kan de flesta maskinerna även användas för rengöring med högtryck och 99 gradigt vatten.

Kontakta oss för demonstration

Pellenc Trimmer Excelion 2000