Trädgårdsskötsel för privat bruk såväl som för stads- och parkmiljö

Misitu AB startades 2013 och vår verksamhet finns i Stegeborg, Söderköpings kommun. Vi verkar från Västervik upp till Södertälje. Företaget specialiserar sig på batteridrivna produkter till park och trädgård. Vi vänder oss till alla som arbetar med park och trädgårdsskötsel, vare sig privat eller i stads och parkmiljö. Fabrikaten Pellenc, Kress, Melex, Oeliatec och Alltrec vänder sig till våra proffsanvändare. Honda Power vänder sig till villaägare och semiproffs. Dessa produkter motsvarar väl våra höga krav på kvalitet och funktion vid hantering av grönytor.

För att underlätta miljövänliga transporter för bland annat kyrkor, bostadsrättsföreningar, entreprenadföretag och hästgårdar, säljer vi även trehjuliga eldrivna transportfordon från Lifr Sweden AB. Dessa fordon finns i många olika modeller.

Vår huvudleverantör är Nomaco AB, de är generalagent för bl a Melex, Alltreck -batteridrivna gräsklippare för proffs och Oeleiatec – ogräsbekämpning med hetvatten. För mer information kontakta oss eller klicka vidare på generalagentens webbplats.

Våra produkter

Fabrikaten Pellenc, Kress, Melex, Oeliatec vänder sig till våra proffsanvändare och Honda Power till villaägare och semiproffs. Dessa produkter motsvarar väl våra höga krav på kvalitet och funktion vid hantering av grönytor för proffs.